Expresi minda melalui blog!

*

Semalam, 24hb.Februari 2011, Bank Kerjasama Rakyat (M) Berhad (Bank Rakyat) telah mengumumkan pengagihan dividen bagi tahun kewangan 2010 kepada ahli-ahlinya sebanyak 15%. Pembayaran dividen kepada ahli-ahlinya akan dibuat mulai dari 25hb. Februari 2011.

Tahniah atas pencapaian prestasi yang amat baik dan konsisten sehingga membolehkan ahli-ahlinya mendapat pulangan pelaburan yang baik……

Mungkin PNB boleh mencontohi BKR dalam pengagihan dividen ASB pada masa akan datang …..

About these ads

Comments on: "DIVIDEN BANK RAKYAT 2011 – 15% ………………………" (28)

  1. untuk pemasutin tetep/ PR boleh melabur tak ?

  2. rasa mcm dah habis syer dia….

  3. pesara kerajaan yg senarai hitam ade peluang buat loan,,?

  4. bila la agaknya BR nak tambah dana dia tuh…

  5. nak tanya… pembayaran dividend saham bank rakyat untuk 2011 dah bermula ke belum sebab untuk tahun 2010 bulan feb dah dapat bayaran…but untuk 2011 nie i check my account bayaran untuk dividend saham masih tak masuk lagi…

  6. reezwan said:

    salam 1 ummah,

    bagi klue sikit leh, pelaburan camne ni

  7. Syahrilazizy B Omar said:

    bila saya nak dapat dividen bank rakyat, kata february dah masuk tapi setakat hari ini (Julai) tak ada apa-apa pun?

  8. Hafiz Ismail said:

    Asslaamu’alaykum

    When you write:
    “Mungkin PNB boleh mencontohi BKR dalam pengagihan dividen ASB pada masa akan datang …..”

    I think the clue is there already in your own reply to ‘rumah lelong’ (#4).

  9. saya ada terbaca kat internet dividen saham bank rakyat 2007 ada 20% tp saya cuma dpt 15% saja adakah selected person je yg dpt 20% tu atau saja2 org post 20% tu?

  10. basir sariff said:

    mcm mana nk melabur dlm bank rakyat?
    berapa minima?

  11. Bila dividen 2011 nak bayar dan bulan berapa akan dibayar pada tahun 2012

  12. bila boleh dapat.

  13. Untuk saham koperasi bank rakyat ni, kita boleh letak nama waris tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 57 other followers

%d bloggers like this: