DIVIDEN BANK RAKYAT 2011 – 15% ………………………

*

Semalam, 24hb.Februari 2011, Bank Kerjasama Rakyat (M) Berhad (Bank Rakyat) telah mengumumkan pengagihan dividen bagi tahun kewangan 2010 kepada ahli-ahlinya sebanyak 15%. Pembayaran dividen kepada ahli-ahlinya akan dibuat mulai dari 25hb. Februari 2011.

Tahniah atas pencapaian prestasi yang amat baik dan konsisten sehingga membolehkan ahli-ahlinya mendapat pulangan pelaburan yang baik……

Mungkin PNB boleh mencontohi BKR dalam pengagihan dividen ASB pada masa akan datang …..

About these ads

28 thoughts on “DIVIDEN BANK RAKYAT 2011 – 15% ………………………

  1. Luth says:

    nak tanya… pembayaran dividend saham bank rakyat untuk 2011 dah bermula ke belum sebab untuk tahun 2010 bulan feb dah dapat bayaran…but untuk 2011 nie i check my account bayaran untuk dividend saham masih tak masuk lagi…

  2. Syahrilazizy B Omar says:

    bila saya nak dapat dividen bank rakyat, kata february dah masuk tapi setakat hari ini (Julai) tak ada apa-apa pun?

  3. Hafiz Ismail says:

    Asslaamu’alaykum

    When you write:
    “Mungkin PNB boleh mencontohi BKR dalam pengagihan dividen ASB pada masa akan datang …..”

    I think the clue is there already in your own reply to ‘rumah lelong’ (#4).

  4. AIMAA says:

    saya ada terbaca kat internet dividen saham bank rakyat 2007 ada 20% tp saya cuma dpt 15% saja adakah selected person je yg dpt 20% tu atau saja2 org post 20% tu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s